weeshuis Annai Home for Children

Onze hulp is gevraagd voor het weeshuis voor meisjes Annai Home for Children in Annai Nagar, Andichioorani (iets oostelijk van Sivaganga).

In het weeshuis worden meisjes opgevangen die wees, of halfwees of verstoten zijn maar ook meisjes waarvan de thuissituatie zo ernstig is dat zij niet langer thuis kunnen blijven. De meisjes komen uit de districten Ramnad en Sivagangai.

Het weeshuis voorziet de meisjes van de basisbehoeften als eten, drinken, kleding, opleiding, een dak boven hun hoofd en gezondheidszorg. Op dit moment verblijven er iets meer dan 300 meisjes in het weeshuis.

Image

Via Father Jesudoss kregen wij de aanvraag om voor een aantal meisjes schoolgeld te betalen. De meisjes zitten op de middelbare school (secundary en high-end secundary school).

Op de St. Jansdag hebben wij voor deze aanvraag uw hulp gevraagd in de kerken in Haarsteeg, Nieuwkuijk en Vlijmen en ontvingen tijdens de collecte het  prachtig bedrag van € 876,78. Daarnaast hebben de communicanten en vormelingen het mooie bedrag van     € 387,22 samengebracht. Van onze vrienden ontvingen wij bestemd voor de actie € 907,- .  Ook van de Vincentius Vereniging  gemeente Heusden mochten wij een prachtige bijdrage van € 1.150,0 ontvangen.

Met deze bijdragen kunnen 12 meisjes 4 jaar lang naar school. Dit is een geweldig resultaat, iedereen heel hartelijk dank hiervoor!