Even voorstellen

Alfons Hermans 

Alfons is enkele maanden geleden toegetreden tot het bestuur.
Hij volgt Lies van Eggelen, die na 2 bestuurstermijnen is afgetreden, op. Wij zijn Lies heel dankbaar voor het vele werk wat zij in de afgelopen jaren heeft verricht voor de Vriendenkring.   

Alfons is 69 jaar en  gehuwd. Hij is trotse vader van 2 kinderen en  3 kleinkinderen. Ooit afgestudeerd in middeleeuwse letterkunde frans en jarenlang docent frans geweest op het d ‘Oultremontcollege in Drunen.

Vanaf 2001 is Alfons permanent diaken van het bisdom 's-Hertogenbosch en sinds 2008 werkzaam binnen de parochie H. Augustinus.  Hij heeft nog 3 jaar samengewerkt met father Jesudoss en hem in die periode goed leren kennen.

Alfons heeft een passie voor de jeugd, tieners en jongeren.  Hij begrijpt als geen andere hoe belangrijk een studie is voor de toekomst van ieder kind. Vanuit deze passie stimuleert hij communicanten en vormelingen jaarlijks te sparen voor  het studiefonds en de projecten van father Jesudoss. Hij verheugt zich erop om ook vanuit het bestuur father Jesudoss te kunnen steunen in zijn werk.
.
alfons en jesudoss