Dank voor herstel St. Joachim en Anna middelbare school

Father Maria Antonius liet ons weten zeer dankbaar te zijn voor de gift die hij heeft ontvangen voor het opknappen van de St. Joachim en Anna, middelbare school. Hij stuurde ons een bedankbrief en enkele foto's van de herstelwerkzaamheden.  

Met de bijdrage, die grotendeels geschonken is door de Vincentiusvereniging gemeente Heusden, is de school direct aan de slag gegaan.

-  De sanitairunit heeft een complete opknapbeurt gehad
-  de oude banken en tafels zijn gerepareerd en geschilderd
-  er is wat nieuw meubilair aangeschaft
-  kantoorkasten zijn gerepareerd en geverfd
-  een deel van de school is opnieuw geschilderd
-  de speelruimte buiten is schoongemaakt en de grond is geëgaliseerd.

Image
Father Maria Antonius liet ons weten zeer dankbaar te zijn voor de gift die hij heeft ontvangen voor het opknappen van de St. Joachim en Anna, middelbare school. Hij stuurde ons een bedankbrief en enkele foto’s van de herstelwerkzaamheden.  
Met de bijdrage, die grotendeels geschonken is door de Vincentiusvereniging gemeente Heusden, is de school direct aan de slag gegaan.-  De sanitairunit heeft een complete opknapbeurt gehad-  de oude banken en tafels zijn gerepareerd en geschilderd-  er is wat nieuw meubilair aangeschaft-  kantoorkasten zijn gerepareerd en geverfd-  een deel van de school is opnieuw geschilderd-  de speelruimte buiten is schoongemaakt en de grond is geëgaliseerd.Image