bestuurswisseling

Onze nieuwe penningsmeester:  Yvonne Daelmans

 Het bestuur is blij met de opvolger van Yolande, namelijk Yvonne Daelmans. 
Yvonne, we hopen op een fijne samenwerking.  Yvonne wil zich graag zelf introduceren.

 Het bestuur

 

Goede dag vrienden, 

Mijn naam is Yvonne Daelmans en ik wil me graag introduceren als de nieuwe penningmeester van de Vriendenkring. 

Ik ben de jongste dochter van Herman en Willy Daelmans, bij merendeel van jullie wel bekend. Opgroeien met een koekjesfabriek achter in de tuin was een bijzondere jeugd. Als kind zag ik dat mijn vader bezig was met het kerkbestuur en andere besturen. Ik heb het altijd mooi gevonden dat hij zich zo inzette voor de maatschappij. Mijn vader is inmiddels overleden en nu vind ik het een goed moment om zijn voorbeeld daarin op  te volgen. 

Ik heb jaren als controller gewerkt o.a. voor de baas van de Harense Smid. Naast dit bedrijf had hij nog een aantal andere bedrijven waarvoor ik verantwoordelijk was. Een aantal jaar geleden vroeg mijn broer Rik (hij leidt Daelmans nu samen met mijn neef Jeroen) of ik zin had om de administratie op te zetten van een webshop die wereldwijd stroopwafels verkoopt (www.stroopwafels.com voor de liefhebbers  ;-)). Daar zijn we mee begonnen en inmiddels is dat een succesvolle webshop waar 6 mensen werken, inclusief ikzelf. We hadden van tevoren niet kunnen bedenken dat het zo’n succes zou worden. Ik vind het erg leuk met een omweg uiteindelijk toch in ons mooie familiebedrijf terecht te zijn gekomen.

Als ik bij mijn ouders in Vlijmen was en ik Father Jesudoss tegen kwam dan was ik altijd erg onder de indruk van hem. Ik had het gevoel dat hij echt helemaal vanuit zijn hart leeft en verbonden is met de mensen om hem heen. Zeer bijzondere man. Ik ben daarom heel blij om een bijdrage te kunnen leveren aan het goeie werk wat hij doet, inspirerend om te zien hoe iemand zich zo 100 % voor andere mensen in kan zetten. 

Kansarme kinderen de mogelijkheid geven tot een opleiding is denk ik een van de beste manieren om in te investeren, dat is bouwen aan een betere toekomst van het land. Het mooie van deze stichting vind ik dat al het geld wat gestort wordt, 1 op 1 wordt doorgestort naar India. 

Ik ben onder de indruk dat jullie al jaren hier aan mee werken en dat op deze manier al vele kinderen een opleiding hebben gehad.

Fantastisch werk!
Met vriendelijke groet,

Yvonne Daelmans

 

Image