Bericht van enkele studenten uit India

Het bestuur van De Vriendenkring ontving een brief van twee verpleegkundige studenten van het St. John’s college of nursing in Bangalore. Deze brief was ons via een scan toegestuurd. Natuurlijk in het Engels en helaas niet zo duidelijk. Daarom heeft de reactie van de website de tekst vertaald. Zie hieronder

Beste sponsor

Op de allereerste plaats willen we u van harte een vrolijk Kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar toewensen. In India wordt het weer kouder en de scholen zijn gesloten. Ons eerste examen van het tweede jaar is ook afgesloten. We hebben het examen van het eerste jaar met mooie punten gehaald. In het tweede jaar werken we aan drie belangrijke onderwerpen. Dat zijn medische chirurgie, kinderziektes en psychiatrie. We krijgen gelegenheid om bed patiënten te behandelen.
Dank u voor het schoolgeld dat we van u mogen ontvangen. Door uw bijdrage zijn we in de gelegenheid om onze studie te vervolgen.
We bidden altijd voor uw gezondheid en geluk. We wensen u toe dat het nieuwe jaar u een goede gezondheid en veel geluk zal brengen.
Tenslotte willen we u nogmaals een vrolijk Kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar toewensen.

Dank u zeer voor uw schoolbijdrage. Oprecht hartelijk dank.

Sirumalar A. en Arulluxys S.

2e jaar studenten verpleging
St. John’s College of nursing
Bangalore