Kerstwens 2021

Lieve leden van de vriendenkring,

hoe vieren wij ook dit jaar Kerstmis te midden van de COVID19-pandemie? Een vraag die iedereen in gedachten heeft.

Groeten van Vrede en Vreugde. Ik bid dat deze kerstperiode u en uw families zal vullen met hoop op leven, zelfs te midden van een pandemie. Advent is een tijd van verwachting. Kerstmis is een feest van hoop, vreugde en vrede dat we samen moeten vieren.

Helaas kunnen de meesten van ons met Kerst, net als vorig jaar, niet samenkomen met familie, vrienden of anderen, omdat de wereldwijde pandemie van COVID19 zelfs na twee jaar nog steeds van invloed is op ons leven.

ImageImage

In deze crisistijd gaf uw hulp, hoop aan veel kinderen van wie de ouders hun dagloon en hun baan verloren. We zijn altijd dankbaar voor uw steun in tijden van pandemie. Vooral dit jaar kunnen we veel kinderen steunen door uw waardevolle bijdrage.

Het is in deze context van uitdagingen, dat we ons voorbereiden om Kerstmis te vieren. Kerstmis is een viering van Gods manifestatie in deze wereld van duisternis, lijden en dood om licht, genezing en leven te brengen. Kerstmis herinnert ons eraan dat Christus in deze wereld kwam om onder ons te leven (Johannes1:14), en ons de zekerheid gaf van "God met ons" (Matteus 2:23), dit zelfs te midden van de aanhoudende pandemie en alle chaos die het heeft veroorzaakt.

In de wereld van pandemie, waar we meer dan ooit van elkaar verwijderd zijn, geïsoleerd leven, gescheiden van vrienden, familie en collega's, geeft Kerstmis ons de zekerheid dat de Immanuele God naar beneden is gekomen om met ons te leven - leef in gemeenschap met ons - zodat we niet alleen zijn, niet geïsoleerd en niet op afstand, maar in gemeenschap met God die altijd "bij ons" is.

De belofte van deze kerst is dat God bij ons is,
ons kracht geeft in plaats van zwakte,
gemeenschap in plaats van isolement,
moed in plaats van angst en
leven in plaats van dood.
God is altijd aanwezig en bereikbaar voor ons als Immanuel.
Laten we de boodschap van hoop deze kerst verspreiden,
want hoop is besmettelijk dan COVID.

 Kerstmis is de tijd om jullie allemaal met een dankbaar hart te gedenken. Kerstmis is een tijd om uw liefdadigheid te waarderen. Kerstmis is de tijd om u te bedanken voor uw steun om de arme studenten te helpen bij hun studie. Namens hen dank ik u allen van harte.

Moge God u een goede gezondheid en vreugdevolle kerst geven. Mijn kerstgebed voor u is dat u gezegend bent.
Moge uw dagen gevuld zijn met vrede en geluk. En dat het nieuwe jaar 2022 vreugde en vrede mag brengen.

Met zo veel liefde.
Jesudoss