Kerstwens 2020

Hoe vieren wij dit jaar Kerstmis te midden van de COVID-19-pandemie?

Dit is de vraag die iedereen in gedachten heeft.
Met een focus op het COVID-virus, houden we ons bezig met richtlijnen voor het vieren van Kerstmis dit jaar - met alleen gezinsleden die in hetzelfde huishouden wonen, mondkapjes blijven dragen, sociale afstand nemen en regelmatig handen wassen. We worden ontmoedigd om elkaar te bezoeken, dit voor onze wederzijdse bescherming en veiligheid. De gebruikelijke kerstvreugde en opgewektheid die bij deze periode hoort, voelt dit jaar anders aan.

Maar onze viering van Kerstmis mag niet worden aangetast door COVID! Laten we juist nu meer hoop, meer vrede, meer vreugde en meer liefde verspreiden!
En hier word ik herinnerd aan de geboorte van onze Redder. Het kerstverhaal is er een van eenvoud. Onze Heer en Redder werd geboren in een kribbe met alleen zijn moeder en vader. Zijn gasten waren een herder, een paar dieren en de drie magiërs. Het is een hartverwarmende herinnering aan de ware reden van de kerstperiode.

Dit jaar was voor ons allemaal moeilijk, maar we klampen ons vast aan de Hoop. Dat te midden van alle verwarring en angst die de pandemie met zich meebrengt, God met ons is, altijd bij ons is geweest en altijd bij ons zal zijn. Jezus is het licht van de wereld!
Moge het kindje Jezus ruimte in ons hart blijven vinden, dat ons leven de aanwezigheid van Christus mag blijven weerspiegelen en dat onze huizen Gods vrede uitstralen. Met een overvloed aan geloof, hoop en liefde zullen we samen door deze crisis heen komen.

Kerstmis is de tijd om jullie allemaal met een dankbaar hart te gedenken. Kerstmis is een tijd om uw liefdadigheid te waarderen. Kerstmis is de tijd om u te bedanken voor uw steun om de arme studenten te helpen bij hun studie. Namens hen dank ik u allen van harte.

Moge God u een goede gezondheid en vreugdevolle kerst geven. Mijn kerstgebed voor u is dat u gezegend mag zijn en uw dagen gevuld met vrede en geluk.
Moge het nieuwe jaar 2021 u vreugde en vrede brengen. Met zo veel liefde voor elkaar!.

Jesudoss