bestuurswisseling

Afscheid van penningmeester Yolande van den Assem van Delft

In maart 2016 startte Yolande met haar bestuurswerkzaamheden voor de stichting van de vriendenkring van Father Jesudoss. Ze kende fr. Jesudoss van de kerk in Haarsteeg. Als lector ging ze regelmatig in de eucharistievieringen mee voor.

Yolande kwam in het dagelijks bestuur met de rol van penningmeester. Samen met de administrateur Piet van Delft, haar oom, zorgde zij  ervoor dat de inkomsten en uitgaven goed werden geregeld en het financieel jaarverslag op tijd kon worden ingeleverd.

Ze nam ook andere taken op zich, zoals het mee organiseren van de vriendendag. Alle vriendendagen werden door haar camera in beeld gebracht. Daarnaast was ze ook de vrouw van de mooi  ingerichte tentoonstellingen over het leven van fr. Jesudoss in India. Haar man Jeroen zorgde ervoor dat we op de vriendendag als fr. Jesudoss er niet bij was, een live verbinding hadden met India.

Haar laatste klus was om de nieuwe penningmeester Yvonne Daelmans in te werken. Dat hebben de dames goed gedaan. Yolande zal Yvonne, als het nodig mocht zijn, zeker de helpende hand toesteken.

 

Yolande, namens het bestuur en alle vrienden willen we je van harte danken voor ruim vijf jaar trouwe inzet.  Als vriend zullen we jou gelukkig  nog zeker blijven ontmoeten.

DANK JE WEL

Image
Image